O nama

Poduzeće TAMAR od 1992 bavi se prijevozom gostiju turističkim vlakićem na području Umaga. Ugodna mediteranska klima omogućuje prijevoz vlakićima od Uskrsa pa sve do Svih Svetih. Vlakići povezuju udaljena turistička naselja sa gradom Umagom. Prometuju po utemeljenom voznom redu, koji se mijenja ovisno o popunjenosti turističkog naselja. Nadahnuti dugogodišnjom tradicijom prijevoza odlučili smo pokrenuti vlastitu proizvodnju turističkih vlakova. Izlazeći u susret svim turističkim destinacijama i turističkim potrebama vezano za proizvodnju turističkih vlakova odlučili smo se na proizvodnju  turističkih lokomotiva i turističkih prikolica. U ponudi imamo Lokomotive na električni pogon i diesel pogon : Lokomotiva  P4 , Lokomotiva P5, Lokomotiva P6, i P6A.  Linija turističkih prikolica : Grand i Elegans

Linija GRAND

Linija Grand su naši najveći vlakići, s mogučnošću prijevoza do 28 putnika po vagonu. Idealni su za prijevoz većeg broja putnika.

Linija ELEGANS

Dizajn i kvaliteta čine ovu liniju vlaka jedinstvenu, te ugodnu oku. Omogućuje prijevoz 20 putnika po vagonu.

Za izradu koristimo djelove koji garantiraju otpornost na vremenske prilike i dugovječnost proizvoda. Proizvodnja, restauracija i sposobnost proizvodnje postiže se korištenjem originalnih materjala i novim tehnologijama.Vlakići Tamar idealna su alternativa vlastitom i javnom prijevozu.

Vlakići se mogu prilagoditi dizajnom i izborom boja prema potrebi kupaca. Različiti motori su ugrađeni u potpunom skladu s ekološkim zakonima.